Menu Sluiten

Over ons: wie is Assurantiekantoor Van Herk

Assurantiekantoor Van Herk is een kleinschalig kantoor en een begrip in de regio. Een kantoor waar u als klant nog de ouderwetse service ervaart. Naast verzekeringen kunt u ook terecht voor al uw hypotheek vragen.  Voor u dus de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder 1 dak samen te brengen en te profiteren van praktische en financiële voordelen.

Diensten

Ruim 53 jaar bestaat Assurantiekantoor Van Herk  al. Wij zijn een kantoor die een traditionele werkwijze gebruiken, waarbij wij een degelijk advies nastreven. Zo kunnen wij u uitgebreid informeren omtrent verzekeringen, hypotheken en/of financieringen.

Ons huidig klantenbestand bestaat met name uit mensen uit Veldhoven en omgeving die een totaaladvies wensen. Naast particuliere klanten adviseren wij ook klanten met een eigen bedrijf, waarbij kwaliteit van ons advies de hoogste prioriteit heeft. Door de kleinschaligheid kennen wij iedere klant en bent u geen nummer. Daarnaast zijn wij buiten kantooruren telefonisch bereikbaar, dus in geval van nood kunt u ons altijd bereiken.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen. Maar wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Wij zorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Ons motto: kwaliteit gaat boven kwantiteit!