Menu Sluiten

Verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk. Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Verzekeren is een zaak van vertrouwen. De meeste verzekeringen keren een vergoeding uit bij schade, verlies of diefstal. Maar er zijn ook verzekeringen die u schadeloos stellen bij aansprakelijkheid of die u extra inkomen verschaffen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Welke verzekeringen u nodig heeft hangt af van uw situatie.

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Assurantiekantoor Van Herk combineert al deze gegevens en wensen in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Ook wanneer u gewoon weer eens overzicht wilt in de gehele map (of schoenendoos) dan doen wij dit graag voor u. We schonen uw gegevens en maken een nieuwe, overzichtelijke map voor u waarin alle papieren die bewaard moeten worden weer makkelijk terug te vinden zijn. U krijgt een voorstel tot aanpassing wanneer dit nodig is, maar wanneer wat u heeft al goed is naar ons idee, vertellen wij u dit ook!